Campus Fesztivál 2015

in Campus fesztivál, Campus Fesztivál 2015, Debrecen, Alternatív
Idén nyáron is eljön a hét, amikor nem csak a madarak és békák koncertjétől hangos a debreceni Nagyerdő, ugyanis újra dübörög a Campus Fesztivál. Július 22-26. között a megszokott komfortos helyszínen várja látogatóit a régió egyik legbarátságosabb fesztiválja.
A legfürgébbek július 14.-ig kedvezményesen, 14990 Ft-ért válthatják meg bérletüket. A zenei paletta korántsem mondható egyhangúnak, a legsikeresebb hazai előadók mellett világhírű külföldi vendégek is színesítik a programot.

Eljön többek között a holland jazz zene kiemelkedő képviselője, Caro Emerald, aki a 40-es, 50-es évek jazz zenéjét ötvözve a mai modern popzenei hatásokkal, úttörőnek számít a műfajban. Itt lesz a brit formáció, Enter Shikari, amely stílusának különlegessége, hogy a metalcore stílust elektronikus zenével kíséri, illetve a szintén brit drum and bass producer és lemezlovas, Wilkinson is.

A magyar könnyűzene kiválóságai közül újra gondoskodik a fergeteges hangulatról a Tankcsapda, a Quimby, a Subscribe, Rúzsa Magdolna, és még sokan mások. A koncerteken kívül irodalmi és színházi programok, dumaszínház, filmvetítések gazdagítják a fesztivál repertoárját. A nagyszerű fellépőknek köszönhetően a remek hangulat tehát garantált, a vendégeknek csak a jó kedvüket, és a jó akaratukat kell magukkal hozniuk. Találkozunk Debrecenben!