Rólunk szóljon ez az oldal!

Rólunk szóljon ez az oldal!

ÜDVÖZÖLLEK,
LÁTOGATÓ!
Petrusák János vagyok, a Honlap ötletgazdája és domain név tulajdonosa
A PegazusTv.hu, ha hátára ülsz, sikerre visz.
 
 
 
 
 
Álmodni pedig szabad! Ahol már az álmainkat is számon kérik, ott már nagyon nagy baj van. Nem csak jogilag, lelkileg is. Mert az álom igenis szabad! A mi kicsiny, de hála Istennek egyre népesedő csapatunk közös nagy álma, hogy rohanó világunkban, a nagy, őrült önmaga előli menekülés közben megállítsuk az Embert. Mutassuk meg neki a meglehet, hogy ez múló-röpke, de emberi szépet és jót. A művészet, kultúra, egymásra figyelés az, ami megállásra kell, hogy késztessen. Úgy érezzük, feladatunk, ha már a „nagy televíziók” másként vizionálnak is, hogy mi mutassuk meg a milliónyi sok apró-röpke, de szépet, mert szívből jött jót. És persze, ne csak megállítsuk egy szóra a nézőt, ne csak gondolkodtassuk el az alkotót, hanem ültessük fel, segítsük fel a PegazusTv.hu hátára, hogy őelőtte ezután, médianyilvánosságot kapva már szabad legyen az út, és csak rajta múljon, mikor jut fel a Parnasszusra. Erőt, alkotó vágyat és rendíthetetlen kitartást kíván: a PegezusTv.hu csapata
Rólunk szóljon ez az oldal!
A PegazusTv.hu, ha hátára ülsz, sikerre visz.
 
Céljaink: Sikerre vinni az eddig egymaguk próbálkozókat. Megismertetni a világgal, hogy egy „kis ember” is lehet „nagy”, a tehetség és az akarat, amelynek számítania kell, és nem a multinacionális bulvármédia sztárcsináló pénze döntsön!
Mottónk: „Mindenkinek adj egy esélyt! A produktum és az alkotója legyen a meghatározó.”
 
Akik írhatnak nekünk: Bárki, aki veszi magának a fáradságot, és van mersze megjelenni a nagy nyilvánosság előtt.
 
Kik jelennek meg: Akiknek néhány soros bemutatkozásában, életrajzában látszik az akarat, ott a jövő, ha mégannyira csírájában is. Akiknek írása, fotója, filmje átlép egy szerkesztőbizottsági mércét.
 

Kapcsolat: a fenti kapcsolat gombra kattintva, vagy a siker@pegazustv.hu e-mail címen.

Minden ötletet, tanácsot, építő kritikát örömmel fogadunk!

Legyél te is a PegazusTV csapat tagja!